Scanmars nye revolusjonerende fangstsystem

 Det nye ScanBas 365 tar de samme nøyaktige sensor-dataene og presenterer de i en detaljert moderne visning.

  • Full kontroll til å bygge sin egen visning

  • Modulær drag-and-drop layout

  • Intuitive og brukervennlig grafisk interface

  • Multiskjerm support standard

  • Ny spider panel cruise control funksjon

 

Egendefinert layout

 

I snart 40 år med erfaring, og dialog med utallige skippere og forskningsinstitutt rundt hele verden, har vi lært at en “one size fits all” løsning ikke er optimal.

Sensordataene som en vil prioritere varierer fra personlig preferanse, og kan også variere stort avhengig av fiske-teknikk og unike utfordringer for deres spesifikke område.

Derfor var en av hovedmålene med det nye ScanBas 365 å gi skipperen fleksibiliteten til å lett modifisere sin egen visning.

Brukeren får full kontroll, og kan sette hvilken som helst sensor-data på opp til seks forskjellige skjermer, skalert til enhver størrelse. Dvs man kan ha alt fra en kompakt høy-detaljert visning, til en eneste funksjon strukket over en hel skjerm.

Konfigurasjons-mulighetene er uendelige. Alle oppsettene kan lagres til en unik brukerprofil, sånn at man lett kan bytte frem og tilbake mellom visninger.

 

Spider Graph

 

Den nye Spider Graph funksjonen er en som skippere raskt kan bli avhengige av. Selv den mest erfarne kaptein kan bli overveldet av å holde oversikten på mye sensordata på en gang, samtidig som han holder kontroll på alle de andre praktiske aspektene av fisket.

Spider Graph funksjonen forenkler visningen av de viktigste dataene, og presenterer de på en måte som raskt indikerer hvor et uønsket avvik forekommer. Det er ganske enkelt en cruise-control funksjon for fiske.

Eksempel på konfigurasjon av nye ScanBas 365, inkludert Spider Graph visning:

 

Echo på Tråløye, 370% speed: